Hamilton lehetséges utódja? – Alonso visszatérésének lehetősége a F1-ben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Renault újra világbajnoki kihívó lenne, Hamilton a boldogság miatt szárnyal, a Mercedes dominanciája pedig felülmúlja a Schumacher-Ferrari párosét is. Újévi F1-es hírcsokor.

2023: A Red Bull tervezője, Adrian Newey, úgy gondolja, hogy 2023-ban mind a Mercedes, mind a Ferrari előrelép, és megnehezítik a dolgukat.
2022: Jenson Button, a Williams tanácsadója, bízik abban, hogy a könnyített szabályok lehetővé teszik számára aktívabb részvételét a csapatnál és több időt tud tölteni velük.
2021: Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke hangsúlyozza, hogy csapatuk dominanciája nagyobb, mint Michael Schumacher és a Ferrari dominanciája volt.
2020: Alex Albon úgy véli, hogy Max Verstappen hozzájárulhat az F1-es fejlődéshez a Red Bull csapatában.
2019: Lewis Hamilton a legjobb formájában versenyez, és Toto Wolff, a Mercedes főnöke szerint a boldogság a kulcsa ennek.
2018: Esteban Ocon határozottan kijelenti, hogy elégedett vele a Mercedes.
2017: A Renault technikai igazgatója, Bob Bell nagy reményeket fűz Nico Hülkenberg érkezéséhez, és úgy gondolja, hogy a német a helyes irányba tereli majd a csapatot.
2016: A Mercedes hajlandó kompromisszumokat kötni, ha az kiszámíthatatlanná teszi az F1-et, legalábbis a motorokat tekintve.
2015: Ha Lewis Hamilton nem marad a Mercedesnél, akkor Fernando Alonso lehet a célkeresztben a csapat számára.
2013: Mark Webber szerint az Red Bull nem lenne most a csúcson, ha nem lenne Adrian Newey.
2012: A Ferrari szerint a technikai átszervezés megéri, és célba veszik a Red Bullt és a McLarent.
2011: Rubens Barrichello szerint a Williams egy agresszív versenyautó, és jó alapot jelent egy versenyképes új autóhoz.
2010: A Renault csapatfőnöke, Bob Bell a világbajnoki címekért küzdenek a következő szezonban.
2007: Mario Andretti büszke az unokájára, Marco Andretti-ra, aki tesztelhet F1-es autót, és reméli, hogy ez beindítja a karrierjét.
2006: Fernando Alonso szerint nem várható tőle olyan hosszú dominancia a Formula-1-ben, mint ami Michael Schumachernek volt.
2004: A Bahrein Nagydíj szervezői szerint a csapatoknak nem kell aggódniuk a terrortámadások miatt, bár a biztonsági helyzet aggasztó volt az elmúlt időszakban az országban.
2001: Allan McNish, 31 évesen, nem érzi magát túl öregnek a visszavonuláshoz a Formula-1-ből.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések